Tinggalkan alamat rumah anda....

Sunday, March 13, 2011


Salam...

arini nk wat post skit le...
bosan plak....
cite ni dah lama kot...
maybe ada yg dah tau...
aku pon dah lama peram pic2 nie....

arini aku nk kongsi gamba2 majli funeral salah sorg taiko mafia Taiwan.....
1st time aku tgk...terkejut gak...bapak ramai yg dtg bg pghormatan terakhir kat taiko ni....
termasuk org2 politik, artis dan pelbagai....
pergh.....top sgt kah taiko nie......

biar gambar je yg crite kat korg k....















P/S : yg bestnya....even digelar ketua mafia, dah tentu le org akan jahatkan?? tp sebelum dia mati, dia wasiatkan supaya family dia wat charity, utk fulfill dia punya permintaan tu....1.9 million USD telah diperuntukkan utk derma utk charity.....hehe...

0 comments:

 

Ehoza.com